HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565

ZATRAŽITE BESPLATNU
PONUDU BEZ OBVEZE

Manola Aesthetics - premium stomatološka klinika koja kvalitetu uvijek stavlja na prvo mjesto. Ne riskirajte zdravlje vlastitih zuba i odaberite individualizirani pristup, autentičnost i premium uslugu po najboljim cijenama - posjetite nas u sunčanoj Opatiji!

Zatražite svoju ponudu

STOMATOLOŠKE USLUGE

01

Ljuskice (Veneers)

Unutar Manola laboratorija svakodnevno nastaju unikatne, premium ljuskice dovedene do savršenstva. Ljuskice koje izađu iz Manola laboratorija rađene su isključivo ručno i od feldspatic keramike, a odlična su metoda postizanja harmonije, prirodnosti i bjeline zubi bez većih zahvata. Lagani ortodontski pomaci, diskoloracije ili napuknuća lako se ispravljaju pomoću zubnih ljuskica. Manola Aesthetics studio jamči ugodno iskustvo i premium uslugu.

02

Implantati

Implantati služe kao zamjena za izgubljeni zub, a ugrađuju se kada pacijenti žele fiksni rad bez da se bruse njihovi zubi. Prije same ugradnje potrebno je napraviti CT snimku kako bi se utvrdilo stanje kosti i potrebna veličina implantata. Zahvat je potpuno bezbolan, a izvodi ga naš maksilofacijalni kirurg. Sačuvajte svoje prirodne zube i odlučite se na Manola Aesthetics premium dentalne implantate.

Cilj nam je ne samo ispuniti vaša očekivanja, već ih i nadmašiti. Uz visoko educirano, stručno i ljubazno osoblje, ugodno iskustvo i opuštena atmosfera su zajamčeni.

Preciznost i posvećenost svakom detalju najbitniji su dijelovi procesa izrade. Kako bi si naš glavni tehničar Hrvoje Manola u potpunosti vizualizirao vaše želje, osiguravamo termine koje ne dijelite s drugim osobama. Na taj se način naše osoblje posvećuje isključivo vama.

slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder

Zakažite besplatnu ponudu

02

KONTAKT

Naša lokacija

Put Dukino 6J, 51211 Matulji
Opatija, Hrvatska

Radno vrijeme

PON, ČET: od 12:00 do 20:00 h

UTO, SRI, PET: od 08:00 do 16:00 h

Udaljenost...

 • Milano

  5h

  Opatija

 • Venezia

  2h

  Opatija

 • Munchen

  5h

  Opatija

 • Ljubljana

  2h

  Opatija

 • London

  2h

  Rijeka

  30 min

  Opatija

 • London

  2h

  Trieste

  1:30h

  Opatija

 • Paris

  2h

  Pula

  1h

  Opatija

 • Vienna

  5h

  Opatija

 • Klagenfurt

  2h

  Opatija

Pratite nas

HVALA vam

Hvala Vam što ste nas kontaktirali!
Vaša poruka je vjerojatno već stigla na našu e-mail adresu, a naši kolege će vam se javiti vrlo brzo!

placeholder