HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565

Precizni u kreiranju autentičnih osmijeha

Ja sam Hrvoje Manola. Strast prema zubnoj tehnici potječe još od mladosti, a upornost i ustrajnost od uspješne sportske karijere, koja mi je pomogla da nikad ne odustajem od svojih snova. Tako je nastao Manolab, koji postoji već preko 25 godina i ima tisuće zadovoljnih pacijenata.

VIŠE O nama

Unatoč godinama iskustva, čak i poslije 10.000 izrađenih osmijeha, svakog dana učim nove stvari. Inspiriraju me nova iskustva, novi izazovi i ponosan sam što ih u Manola Aesthetics pobjeđujemo baš sa osmijehom.

Kao demonstrator njemačke firme i vodeće svjetske kompanije VITA Zahnfabrik, koja se bavi proizvodnjom dentalnih materijala bitno mi je uvijek se educirati i biti u toku sa najnovijim tehnologijama. Obratite nam se i svojim pacijentima pružite najprirodniji i najkvalitetniji osmijeh.

01

Preciznost


Posvećeni smo svakom detalju u kreiranju savršenih osmijeha. U našem laboratoriju osobno sam posvećen i najsitnijim detaljima kako bi osigurao da je svaki zub napravljen onako kako smo dogovorili s pacijentom.

02

Autentičnost


Slavimo različitosti, te je svaki naš rad unikatan i kreiran posebno za svakog pacijenta. Naši radovi ne izgledaju plastično i umjetno. Baš kao što su i prirodni zubi jedinstveni za svakog čovjeka, u našem laboratoriju uvijek se trudimo postići istu stvar.
Ukoliko i vi želite da vaši pacijenti pokazuju svoj osmijeh s ponosom Mano Lab je mjesto za vas.

03

Iskustvo


Mano Lab postoji preko 25 godina, a iz naše laboratorija “izašlo” je preko 10.000 osmijeha. Jedan smo od rijetkih laboratorija u Hrvatskoj, u kojoj vlasnik i dentalni tehničar radi svaki zub od početka do kraja samog procesa.

slide slide

“If people knew how hard I had to work to gain my mastery, it would not seem so wonderful at all”

MICHELANGELO

Manolab je mjesto gdje se susreću stručnost i posvećenost. Obratite nam se, a vaši pacijenti će biti zadovoljni svojim novim osmijehom.

Osim stručnosti i posvećenosti koristimo i najmoderniju Cad cam – 3D printing tehnologiju. Na ovaj način možemo biti izuzetno precizni pri izradi naših radova što je u stomatologiji jako bitno.
Ništa u estetici ne može zamjeniti ljudsku školovanu i iskusnu ruku.

slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder
slide placholder

servisi

U ČEMU SMO NAJBOLJI ?

Ljuskice

Ljuskice su naša strast. Ono u čemu smo najbolji.
Naši radovi su isključivo hand made od feldspatic keramike i samo one, nešto su najljepše što postoji u estetskoj stomatologiji.

100% keramika

U labu uvijek težimo savršenstvu, zato biramo i najbolje materijale. Korištenje keramike omogućilo nam je da budemo ponosni krajnjim proizvodom koji izgleda u potpunosti prirodno.

CAD/CAM

U našem labu koristimo CAD/CAM tehnologije koje nam pomažu da dizajn svakog zuba dovedemo do savršenstva. Kao i arhitekti, 100% precizni i sigurni u svoj dizajn prije same izvedbe.

Detalji

U Manola labu i najsitniji detalji su bitni, stoga dobro obraćamo pozornost na njih. Naša zadaća je baš uz pomoć detalja napraviti proizvod koji će svakog pacijenta ostaviti bez daha.

VISOKI STANDARD

materijala

testimonijali

cutura

Renata Čutura

DMD, MSC

Hrvoje has an incredible sense of color, harmonious, complex and alive prosthetics.

DR-GALIP-GUREL-tes

Galip Gürel

DR

I appreciate your work very much and would like to work at case with you at the first opportunity. I'll be in touch.

DR-Zeljka

Željka Velnić Miculinić

DMD

Top quality materials, precision manufacturing prosthetics, great knowledge in the field of modern dental techniques, professionalism, impeccable aesthetics tied me with Manolab 6 years ago. I also want to emphasize the high aesthetics of ceramic works whether it is the frontal or lateral ceramics. Praise the whole team on the availabilty and beautiful multi-year collaboration. Iti s an honor to work with you.

Javite nam se za suradnju i osigurajte svojim pacijentima najkvalitetniji i najprirodniji osmijeh!

02

Kontakt

Naša lokacija

Put Dukino 6J,
51211 Matulji,
Hrvatska

Radno vrijeme

PON, PET: od 08:00 do 16:00 h

Pratite nas

HVALA vam

Hvala Vam što ste nas kontaktirali!
Vaša poruka je vjerojatno već stigla na našu e-mail adresu, a naši kolege će vam se javiti vrlo brzo!

placeholder