HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565
povratak na priče
22 pro 2020
Blog

Kvaliteta mora biti na prvom mjestu – u Manola Aesthetics znamo što su prioriteti.

Podijelite:

pattern

Uz današnji ubrzani ritam života često tražimo i brza rješenja, biramo proizvode i usluge bez prethodnog temeljnog informiranja o kvalitetu istih. Potrošačko društvo je i dalje u ekspanziji i  svi mi konzumiramo možda previše informacija i reklama koja nam se plasiraju kroz različite kanale. Tako na primjer, sve je više onih reklama koje imaju najmanju cijenu, odnosno najveću akciju, 20%, 30%, 40%, 70% i jasno je da je u ovim slučajevima kvaliteta u drugom planu. 

 

Svaki proizvod koji postoji na svijetu postoji kao kvalitetan, manje kvalitetan i loš, i to se posebno odnosi na ručno rađene (hand made) proizvode. Na ovaj način je i neophodno birati uslugu ili proizvod, naročito kada je zdravlje u pitanju. Zato sigurno ne bismo izabrali lošiji pace maker jer je bio na akciji, ili umjetni kuk od lošijeg titana jer je bio na – 20%.

 

Ista je situacija i sa zubima, postoje vrhunski, prosječni i loši, i među njima je, jasno, velika razlika. Pacijentu je to jako teško razlikovati jer vjeruju svakom stomatologu. Neki ne znaju da zube rade zubni tehničari, misle da moraju izgledati umjetno, a rijetki pacijenti znaju razlikovati i kvalitetu materijala. Gdje su još funkcija, zagriz, oblik, boja, odnos prema zubnom mesu, priprema parodonta za početak rada, registrat obraznog luka itd. Ako stomatolog izostavi samo jedno od toga, novi rad spada pod prosječan i može imati i dugoročne posljedice u budućnosti.  

 

Kao i kad kupujemo druge proizvode, naročito one vezane za zdravlje, cijena ne bi trebala biti jedini parametar kod odabira. Kvaliteta bi ipak trebala biti na prvom mjestu, jer sa zubima zdravlje počinje, a uz to ide još i ljepota, osmijeh i govor.

 

U Manola Aesthetics studiju mi ne radimo kompromise za važne stvari. Posjetite nas i uvjerite se. Nazovite nas i zakažite termin koji vam odgovara!

foto galerija

iduća

priča

Prevencija je ključna – Savjeti za pravilno održavanje oralne higijene