HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565

UPOZNAJTE nas

U Manola aesthetics studiju njegujemo personalizirani pristup prema svim klijentima!
Svaki pacijent je jedinstven, a uz strpljenje, dugogodišnje iskustvo i praksu našeg stručnog tima, priznajemo samo najbolje rezultate.

Manola Aesthetics je obiteljska priča koju su pokrenuli Hrvoje i Melita Manola nakon više od dvadeset godina uspješnog rada u dentalnoj i estetskoj medicini. Moderan studio za estetsku stomatologiju, implantologiju i estetiku lica – Manola Aesthetics, mjesto je gdje se dizajniraju prirodni osmjesi i odakle izlaze samo zadovoljni klijenti. U našoj ordinaciji rade najbolji stručnjaci poput naše doktorice Ane Frković koja je nakon završene Medicinske srednje škole, smjer zubotehničar, diplomirala na studiju Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2003. godine u redovitom roku. Sedamnaestogodišnje iskustvo i znanje stekla je u vrhunskim dentalnim privatnim poliklinikama specijaliziranim za parodontologiju i implantologiju radeći na svim poljima dentalne medicine sa naglaskom na estetsku stomatologiju i parodontologiju.

S posebnim interesom i strašću dodatno se educira na brojnim domaćim i međunarodnim tečajevima i kongresima.

 

A da ne ispadne da se samo hvalimo, posjetite nas i uvjerite se.

Strast

Mi “rad na pola" ne priznajemo! Strast prema svemu što radimo je ono što nas pokreće. Zato svakog dana dajemo 100% od sebe, jer nas to ispunjava, a zadovoljan klijent je najbolji rezultat!

Zanat

Netko bi rekao, ako 25 godina radiš jednu stvar, ne možeš biti loš u tome! Manola Aesthetics ne samo da ima više od dva desetljeća iskustva, nego smo zanat usavršili do savršenstva, a dodali smo i par drugih važnih začina, kao što su individualni pristup i prijateljski odnos sa svakim klijentom.

Ljubav

Ljubav je neizbježni sastojak svake dobre priče! Naši ljudi stvarno vole svoj posao, iako je nekim danima izazovan, u svemu pronađu dobru stranu, te svakom problemu pristupaju uz osmijeh, jer on i je naša uža specijalnost!

Stručnost

Stručnost je naš imperativ! Manola Aesthetics eksperti kao što je doktorica Ana Frković, imaju veliko znanje, iskustvo i dugogodišnji rad u relevantnim zdravstvenim institucijama. Koristimo isključivo najsuvremeniju opremu i najkvalitetnije materijale.

testimonijali

Bisera

"Na preporuku prijateljica odlučila sam se za ordinaciju Manola Aesthetics. Od prvog pregleda profesionalnost, ambijent i urednost su bili na visokoj razini. Veliko hvala cijelom timu na mom novom predivnom osmijehu."

Mara (Burghausen, Njemačka)

"Jako sam sretna i zadovoljna s novim zubima koje sam dobila u ordinaciji Manola Aesthetics. Osjećam svoje nove zube kao da su oduvijek moji, prezadovoljna sam s estetikom i svojim novim predivnim osmijehom. Ništa me ne boli i mogu sve potpuno normalno jesti i gristi. Ugodno me iznenadila doktorica dentalne medicine koja mi je izgledala jako mlada, a pokazala se izuzetno stručna i profesionalna. Prezadovoljna sam s cijelim timom Manola Aestheticsa."

Dino

"Jako sam zadovoljan sa zubima koje su mi napravili u Manola Aesthetics studiju. Sve su savršeno napravili. Bili su jako ljubazni i profesionalni. Preporučujem ih svakome kome treba pomoć stomatologa. Još jednom im se zahvaljujem na odlično odrađenom poslu."

Sandra

"Cijeli tim Manola Aestheticsa izuzetno je profesionalan, ljubazan i temeljit. U ordinaciji je atmosfera vrlo opuštena. Doktorica je jako pedantna i sve mi je lijepo objasnila tako da je boravak kod zubara bio stvarno ugodan. Jako sam zadovoljna i preporučila bi svakome tko želi kvalitetu i vrhunsku estetiku da posjeti Manola Aesthetics. Hvala svima na odlično odrađenom zahvatu kod mene jer konačno imam osmijeh kakav sam željela."

Katarina

"Zaista se neke stvari dešavaju s razlogom, pa tako i moj posjet ovoj ordinaciji! Profesionalnost i higijena na visokom nivou. Ordinacija odiše predivnim ljudskim pristupom kojim su me također očarali! Manola Aesthetics s vrhunskim Hrvojem Manolom moj su osmijeh pretvorili u savršeni osmijeh. Presretna i veliko hvala cijelom timu!"

Alex

"Uz sjajnu uslugu meni je bio sjajan detalj u Manola Aesthetics studiju moment personaliziranja klijenta odnosno vrlo privatan i po na osob sjajan kontakt koji je riješio problem fobije od stomatologa. Bez čekanja na red te tempiranje termina prema mogućnostima klijenta, također su nešto što bih naglasio kao kvalitetu ovog dental studija kao i fantastičan konačni rezultat! S radošću bih svakome preporučio!"

Dinko

"Na preporuku prijatelja, odlučio sam se za ordinaciju Manola Aesthetics. Od prvog pregleda sve je bilo na visokoj razini. Veliko hvala cijelom timu na savršeno odrađenom poslu. Najiskrenija preporuka!!!"

Dolores

“Rješenje za kompleksnu situaciju u svojoj usnoj šupljini godinama sam tražila u drugim ordinacijama sve dok nisam dobila preporuku za Manola Aesthetics gdje su me osvojili "na prvu". To je mjesto izuzetno dragih, stručnih i dobrih ljudi. Osobni i ljudski odnos s pacijentom, profesionalno pristupanje i prilagođavanje rezultiralo je u konačnici iznimnim radom. Svaki dolazak doživljavala sam kao odlazak prijateljima. Topla preporuka svima!"

Marija

"Oduvijek sam imala lijepe zube, međutim uslijed bolesti moji zubi su oslabili, izgubili zubnu caklinu i postali krhki. Putem preporuke saznala sam za Manola Aesthetics. Osvojili su me na prvu svojom srdačnošću, toplinom, stručnošću, profesionalnim i individualnim pristupom. Odlučila sam se za njih i to je bila moja najbolja životna odluka. Rezultat naše suradnje je da mi je vraćen osmijeh na lice samo ovaj put još bolji i ljepši. Radim posao u kojemu sam u svakodnevnoj komunikaciji s ljudima i nitko u ovih godinu dana nije primijetio da to nisu moji prirodni zubi. Toliko su dobro i detaljno napravljeni da izgledaju potpuno prirodno. Moj život se promijenio na bolje i toplo preporučujem cjelokupan Manola Aesthetics tim i Hrvoja Manolu."

Ingrid (London, Velika Britanija)

"My treatment was seamless from start to finish. I could tell I was in expert hands and I felt completely comfortable with the process. I am absolutely thrilled with the result. It’s beyond my expectations. Despite my desire for a settle appearance it has really changed both my appearance and confidence. I cannot recommend Manola Aesthetics enough. Thank you to Mr Manola and his team."

Vlasta

"U mirnim, sigurnim i spretnim rukama doktorice, svaki strah od stomatologa nestaje. Predivna suradnja između doktorice i gospodina Manole rezultirala je savršenim radom koji je vratio osmijeh na moje lice. Manola Aesthetics je ordinacija gdje se pacijent ne osjeća kao broj."

Klara

"Nakon više pokušaja drugih stomatologa i zubnih tehničara da usklade moj specifičan zagriz s oblikom i veličinom zuba, da zadovolje funkciju kao i estetiku koju sam željela, u Manola Aesthetics studiju su to u potpunosti uspjeli. Konačno se osjećam odlično!"

Vedran

"Nakon niza pokušaja popravljanja zubi kod različitih stomatologa te nakon razgovora s gospodinom Hrvojem, odlučio sam se za ovaj zahvat u Manola Aestheticsu. Prezadovoljan sam rezultatom, osjećaj je kao da su zubi oduvijek bili cijeli."

Sonja

"Slučajni susret i prvi spomen na Vašu zubnu ordinaciju. Nakon toga malo googlanja... poziv i eto me kod Vas. Osmijeh i kod prvog dolaska i upoznavanja Vašeg Tima. Svaka pohvala nježnim i vrijednim rukama doktorice, asistentice, uvijek na usluzi vlasnice Melite i naravno na kraju vrijednih i preciznih ruku te vječitog zaraznog osmijeha Hrvoja Manole. Od samog početka poštuje se točno vrijeme zakazanog termina, osjeća se sigurnost tijekom zahvata, posvećenost "baš Tebi"... i na kraju... ponovo osmijeh al nešto drugačiji.... ne silazi... :) Topla preporuka!"

Nataša

"Manola Aesthetics ima prekrasan i profesionalan tim stručnjaka koji u predivnom ambijentu individualno pristupa svakom pacijentu. U najkraćem mogućem vremenskom roku dali su mi potpuno novi osmijeh. Veliko hvala cijelom timu."

Andrej Jereb

‘’Wow pristup! Najbolje što klijent može doživjeti, ljubaznost, profesionalnost, stručnost, ambijent, čistoća, komplet usluga! Vrhunska doktorica ,vrhunski zubni tehničar’’

Alen

Dentalni studio Manola Aesthetics na jako je visokom nivou! Cijeli tim je krajnje profesionalan, ljubazan i opušten. Izgubio sam strah od posjete zubara i jako sam zadovoljan sa cijelim procesom mog "smile makeovera" i mogu sa sigurnošću preporučiti njihove usluge!

Naručite se za

prvi pregled