HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565

UPOZNAJTE nas

U Manola aesthetics studiju njegujemo personalizirani pristup prema svim klijentima!
Svaki pacijent je jedinstven, a uz strpljenje, dugogodišnje iskustvo i praksu našeg stručnog tima, priznajemo samo najbolje rezultate.

Manola Aesthetics je obiteljska priča koju su pokrenuli Hrvoje i Melita Manola nakon više od dvadeset godina uspješnog rada u dentalnoj i estetskoj medicini. Moderan studio za estetsku stomatologiju, implantologiju i estetiku lica – Manola Aesthetics, mjesto je gdje se dizajniraju prirodni osmjesi i odakle izlaze samo zadovoljni klijenti. U našoj ordinaciji rade najbolji stručnjaci poput naše doktorice Ane Frković koja je nakon završene Medicinske srednje škole, smjer zubotehničar, diplomirala na studiju Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 2003. godine u redovitom roku. Sedamnaestogodišnje iskustvo i znanje stekla je u vrhunskim dentalnim privatnim poliklinikama specijaliziranim za parodontologiju i implantologiju radeći na svim poljima dentalne medicine sa naglaskom na estetsku stomatologiju i parodontologiju.

S posebnim interesom i strašću dodatno se educira na brojnim domaćim i međunarodnim tečajevima i kongresima.

 

A da ne ispadne da se samo hvalimo, posjetite nas i uvjerite se.

Strast

Mi “rad na pola" ne priznajemo! Strast prema svemu što radimo je ono što nas pokreće. Zato svakog dana dajemo 100% od sebe, jer nas to ispunjava, a zadovoljan klijent je najbolji rezultat!

Zanat

Netko bi rekao, ako 25 godina radiš jednu stvar, ne možeš biti loš u tome! Manola Aesthetics ne samo da ima više od dva desetljeća iskustva, nego smo zanat usavršili do savršenstva, a dodali smo i par drugih važnih začina, kao što su individualni pristup i prijateljski odnos sa svakim klijentom.

Ljubav

Ljubav je neizbježni sastojak svake dobre priče! Naši ljudi stvarno vole svoj posao, iako je nekim danima izazovan, u svemu pronađu dobru stranu, te svakom problemu pristupaju uz osmijeh, jer on i je naša uža specijalnost!

Stručnost

Stručnost je naš imperativ! Manola Aesthetics eksperti kao što je doktorica Ana Frković, imaju veliko znanje, iskustvo i dugogodišnji rad u relevantnim zdravstvenim institucijama. Koristimo isključivo najsuvremeniju opremu i najkvalitetnije materijale.

Naručite se za

prvi pregled