HRV

ZAKAŽITE PREGLED +385 99 5318565
povratak na usluge

3D ortho aparatići

Do novog osmijeha u nevidljive aparatiće.
Ukoliko niste zadovoljni sa svojim osmijehom, a ne želite nositi fiksni aparatić odaberite nevidljivi aparatić i uz brzu i jednostavnu terapiju dođite do novog izgleda.

U Manola Aesthetics studiju možete odabrati “3D Ortho” terapiju koja je alternativa klasičnim aparatićima. Budući da su aparatići prozirne boje i bez žičanih elemenata gotovo su neprimjetni u ustima i većina ljudi neće primijetiti da ih pacijent nosi. Aparatići imaju glatku površinu, pa su udobniji od klasičnih aparatića. Mogu se skinuti, što omogućuje nesmetanu oralnu higijenu.

 

“3D Ortho” je proizvod znanja i iskustva a prilagođen je potrebama stomatologa kao i zahtjevam pacijenta. Terapija je vrlo uspješna pa zbog toga pacijenti iz ordinacije odlaze zadovoljni.

Kako bi terapija bila što uspješnija potrebno je pridržavati se sljedećih pravila:


  1. Aparatić se nosi cijeli dan – najmanje 22 sata
  2. Aparatić se skida pri hranjenju
  3. Mijenja se obično svakih 14 dana, a može i kraće, 10 ili 7 dana;

 

Prosječno vrijeme trajanja terapije je između tri do šest mjeseci, a ovisno o početnom stanju zuba i zagriza može trajati i duže. 

Za vrijeme trajanja terapije potrebno je naručiti se na redovite preglede. Na pregledu je, između ostalog, potrebno provjeriti dali se zubi kreću prema planu – aparatić mora se savršeno prilagoditi nakon 14 dana nošenja.  

 

Naša doktorica Ana Frković i dentalni tehničar Hrvoje Manola dat će vam preporuke za najbezbolniju i najkvalitetniju terapiju kako bi bili zadovoljni finalnim rezultatom.

Dogovorite svoj pregled za nevidljivi aparatić.

UPOZNAJTE VAŠ

prvi pregled